söyle ya abimi tanıyosan söylersin ben çok sıkıldım ya konuşmak istemiyroum by
aslında biri için geliyorum buraya sıf onunla konuşmak için
Canı Sıkılanlar
|
söyle ya abimi tanıyosan söylersin ben çok sıkıldım ya konuşmak istemiyroum by
ya kimler gelmiş ben yokken spartanın soğu yuyla pençeleşirken neler oldu acaba..
Atasını unutanlar,
Sapık yolları tutanlar İhanetle uyutanlar, Laneth size, laneth size Devrimlere yan bakanlar, Gerilik, pislik kokanlar, Halkı boşa avutanlar Laneth size, laneth size Laike dinsiz diyenler, Vicdansızca hak yiyenler; Duyguları sömürenler, Laneth size, laneth size Bilim gerçek bilmeyenler, İnsanı eşya görenler, Çağdaşlığı sevmeyenler, Laneth size, laneth size. Kendi kardeşin vuranlar, Mehmet’e pusu kuranlar Düşmanla birlik olanlar, Laneth size, laneth size. Dünyayı kendin sayanlar, Bencilliğe doymayanlar, İnsanlığın unutanlar, Laneth size, laneth size. Hırsından gözü dönenler, Erdemleri hep ölenler, Dürüstleri saf görenler, Laneth size, laneth size. Topluma zehir saçanlar, Yer altındaki sıçanlar, Kötüye kucak açanlar, Lanet hsize, laneth size. Çocuk, kadın bilmeyenler, İhtirası dimeyenler, Avlanıp ta ölmeyenler, Laneth size, laneth size. Güçlü yanında olanlar, Zayıfları unutanlar, Riyakarlar, dalkavuklar Laneth size, laneth size. Başkaların sevmeyenler, Kadir kıymet bilmeyenler, Gönül yaşın silmeyenler, Laneth size, laneth size. Hoş görüyü tatmayanlar, Dosta dostça bakmayanlar, Bulaşmayıp kokmayanlar, Lanet hsize, laneth size. Mutluluk paylaşmayanlar, Dertliden uzak duranlar, Düşene tekme vuranlar, Lanet hsize, laneth size. El ele tutuşmayanlar, Başbaşa danışmayanlar, Kötüyle savaşmayanlar, Laneth size, laneth size. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|