ben küçüğüm senden ama otariter biriyimdir
sana kodum mu oturturum acımam özellikle sensen affetmem nolur bağa abi de
abi?????
|
01-09-2008, Saat: 09:24 PM <
ben küçüğüm senden ama otariter biriyimdir
sana abi az gelirr kıss
sana teemiz bi sopa lasımm.... dayagı yersen anca kendine gelirsinnnn.. çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben küçüğüm senden ama otariter biriyimdir GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana abi az gelirr kıss Bak foruma pisikopat kaynıyor bide bizi beğenmiyor seç birinide gör gününü bakalım
Gercek hayatta benım de ablam yok...Senınle ıyı anlasıcaz Asıa: Kanım kaynadı sana Sana abla dıyebıklırmıuım :
01-10-2008, Saat: 01:55 PM <
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
asyacım sana abi olarak ben birini buldum benimle irtibata geçersen canım..... Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: irtibata geçiorm Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gercek hayatta benım de ablam yok...Senınle ıyı anlasıcaz Asıa: Kanım kaynadı sana Sana abla dıyebıklırmıuım :tmm anlaşma yapalım sen bana avilik yap bende sana ablalık kıs tavlamayı öğreteim sana olurmu Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah iyiliğinizi versin ..... sena bi olmucan galiba oysa abiliğe en çok seni yakıştırıodum:$ çiki heveslenme yaşın tutmuo:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|