Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam ne zaman basdlıyoruz.. ablacımhemen başlayabiliris
abi?????
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemen başlayabiliris Tamam anlatmaya basla pur dıkkat senı dınlıyorum :tey:
romantik olucaksın
yakışıklı olucaksın (yakışıklı olmasanda olur) iyi kalpli olacaksın sanırım bunnar sende yok:yikildim: MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:romantik olucaksın Senın neden bı sevgılın olmadıgını sımdı daha ıyı anlıyorum :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:söylemdim sanırım bi sevgilim yok Hım bılmıyordum tabı ben ne anlarım nısanlıdan su ustekı saydıkalrının hıc bırı bende yok
01-10-2008, Saat: 02:22 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Esra abla sana da kanım kaynadı sanda abla dıyebılımuyum tabiki nedemek diyebilirsin ama şimdi biz burda asyaya abi arıyoz demi serseri Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tabiki nedemek diyebilirsin ama şimdi biz burda asyaya abi arıyoz demi serseri bende bişi var galiba ne zmn istek konusu açsam altında biri bişi istio ya bende bişi var yada konularımda aç bi konu abla ara sende kartal be dağıtmaın konu bana abi arıo:yikildim:
01-10-2008, Saat: 02:26 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arada benım abla ısını de cıkaralım dıye sey etımhımm tamam o zmn şey ettiysen ben de seni kardeş olarak kabul ediyorum tüm forum şahit |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi