ne yapacaksınız abiyi ya abinmi var derdin var anlasanıza ben gayet memnunu hayatımdan keşke tekçocuk olsaydım daha güzel olurdu
abi?????
|
manesıa senı ablalıktan reddedıyorum artık ablam dıgılsın bı kız tavlamayı bıle ogretemedın
bu Asya yada abi beğendiremiyoruz be kızım ben var ya ben seni abiliğimle döverim be sen ne konuşuyorsun hala
01-10-2008, Saat: 02:33 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu Asya yada abi beğendiremiyoruz be kızım ben var ya ben seni abiliğimle döverim be sen ne konuşuyorsun hala şiddete hayır yiğenim Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: şiddete hayır yiğenimdabi dabi de ama Asyanın şiddetle şiddete ihtiyacı var canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu Asya yada abi beğendiremiyoruz be kızım ben var ya ben seni abiliğimle döverim be sen ne konuşuyorsun halaseni ördüğüm kazakla döverim:yikildim:
01-10-2008, Saat: 02:40 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dabi dabi de ama Asyanın şiddetle şiddete ihtiyacı varcıx olmaz bea asyamı kimse dövemez önce benden izin alması gerekir dövecek olan kişi şiddetle ŞİDDETE HAYIR diyorum yiğenim .....
01-10-2008, Saat: 02:41 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni ördüğüm kazakla döverim:yikildim: kazak mı? mı örüyon sen ercan'a asyacığım hani bana MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni ördüğüm kazakla döverim:yikildim: du bakalım hele daha bişi göremedik |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi