geçip gitmelerden yorgun düşeceksin birgün. o gün yanında birileri olması için birkaç dost edin...........
Catlaj Naslii:-)
|
09-11-2006, Saat: 10:22 AM <
s?persinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
09-19-2006, Saat: 09:09 AM <
benım yeterınce dostum var onemlı olan aramak deıl senın degerını bılenı bulmaktır
09-19-2006, Saat: 09:27 AM <
bulmak aramak gerektirir. aramadan beklemek biraz bencilliktir. belkide bu yüzden seninle olmak zordur ne dersin?.........
09-25-2006, Saat: 11:04 AM <
haklısın ama ben kesfeedılmeyı severım bunca yıl ben buldum da noldu kelek cıktı yanıı
kendi aran?zda kaynat?yonuz valla.. neyse foto?raf?n yorumunz ge?erseek.. g?zel birisin... ho?sun ama makyaj seni fazla b?y?k g?stermi?..hi? 17 gibi de?ilsin...
09-26-2006, Saat: 04:10 PM <
ChatlahShey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hakl?s?n ama ben kesfeed?lmey? sever?m bunca y?l ben buldum da noldu kelek c?kt? yan??BAK BUNU AHMET KAYA'DAN D?NLEM??T?M. KE?FED?LMEY? BEKLEYENLERE..... Tezgahtar bir k?zd? o permal? sa?lar?yla Herkese g?l?mserdi s?zg?n bak??lar?yla Anas?n?n elinden ka??r?p birka? kuru? Konserlere giderdi ??lg?n g?zya?lar?yla K?rm?z? h?rkas?yla resimler ?ektirirdi Ke?fedilmek i?in hep Beyo?lu'nda gezerdi Her ak?am o ?ark?c? duvardaki posterden Uzan?p r?ya gibi duda??ndan ?perdi Ahh Nebahat Nebahat bir g?n g?rmedi rahat D???n?r bulamazd? kimdeydi bu kabahat Tezgahtar bir k?zd? o evi Salmaclarda Alt? karde? bir ana birde k?t?r?m baba ??ki kumar pe?inde bo?vermi? bir abisi Devlete kar?? gelmi? bir ablas? mapusta K?rm?z? h?rkas?yla ah seneler eskitti Sonunda r?yas?n? sand???na kitledi Mahalleden biriyle heveslendi sevmeye Hay?rs?z ??kt? o?lan zengin bir dula gitti Ahh Nebahat Nebahat ona g?lmedi hayat Sonunda anlad? ki kendindeydi kabahat G?N GEL?P BU DURUMA D??MEK DE VAR. HEP SEN BUL DEM?YORUM. SEN ZATEN UZMANLA?MI?SIN KELEK BULMAKTA. ?NSANLARI KAVUN YER?NE KOYMA, HEPS?NDEN B?R ?EYLER ??REN?LEB?L?R. B?R?O?UMUZ DO?RUYU YANLI?LARLA ??REND?K. SEN YANLI?TA ISRARLISIN G?B?. YA DA HEP SEN? M? BULMU? YANLI?LAR B?LM?YORUM. B?R SORUMLU ARAMAYA ?IKACAKSAN EN YAKINDAN BA?LA.........
11-13-2006, Saat: 11:13 AM <
arkadslar?m ben nazl? yane resm?n sah?b? otek? kullan?c? ad?m gecers?z omus bu n?ckle art?k aran?zday?m resm?me yorumlar?n?z? bekl?orum
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi