bide hiç bise yapmadan deyip beni iCe sinir etme iSte ELbet yaptin ki bise ben kafani kirma ihtiyaci duyuyorum demi ??
bu yaptigin insanliga sigmaz !!!
|
Ne yaptım onu söle tamam gel öldur gıkım cıkarsa adam degılım ama burda ne yaptıgımı sölıceksın
01-13-2008, Saat: 11:11 PM <
söliemem :$ uTanirim vaLLa ama sen tahmin ediosundur belki
yooooooo tahmın etmıyorum etsem zatne sormam...
Ikıncısıde sne sölemessen ben ne yaptıgımı nerden bılıcem söle utanma kımden utanıyosun
01-13-2008, Saat: 11:17 PM <
neyse ya bosver hem ne alaka o yaptigin shey için kiriorumki kafani ; hem ne hakkim varsa .. neyse saçmaladim iste yine bi an cok kaptirdim kendimi (sana) ondn olsa gerek unut gitsin
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse ya bosver hem ne alaka o yaptigin shey için kiriorumki kafani ; hem ne hakkim varsa .. neyse saçmaladim iste yine bi an cok kaptirdim kendimi (sana) ondn olsa gerek unut gitsin Ben anladım tamam sen ımzama takmıstın ........:yikildim::yikildim::yikildim: bı sorsaydın bana belkı kafamı kırmak ıstemzdın neyse :yikildim::yikildim:
Baska ne olabılır kı bence öle ama sne sebebını msn de sölersen bende bılıcem tamam mı
01-13-2008, Saat: 11:24 PM <
hyr gercekten imzanla bi alakasi yok Neyse bosver önemLi deiL ztn (yani benim için onemlide senin yaptigin normaldi ben biraz abartim kaptirdim kendimi dedim ya oysaki dun soledigin sozu cabuk unutmus olamamis olsaydin bugun bole olmazdi
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hyr gercekten imzanla bi alakasi yok Neyse bosver önemLi deiL ztn (yani benim için onemlide senin yaptigin normaldi ben biraz abartim kaptirdim kendimi dedim ya oysaki dun soledigin sozu cabuk unutmus olamamis olsaydin bugun bole olmazdi Sen gelsen msn bıraz Allah askına ıkı dakıka sadece sunu acıkla bana ondan sonra konusmassan konusma : bak cok önemlı benım ıcın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi