ben sami yusuf konserine gitmiştim feshane ye adam ilahi okuyo kızlar bağrıyoo samiii ayy lavvv yuuuu kis miiii utancımdan terk ettim salonu
türk erkeklerinin mankenlere bakış açısı
|
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Ablam cok guldun sendemı barıyodun konserde öle gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sami yusuf konserine gitmiştim feshane ye adam ilahi okuyo kızlar bağrıyoo samiii ayy lavvv yuuuu kis miiii utancımdan terk ettim salonu adamda soke olmustur heralde
01-17-2008, Saat: 10:46 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ablam cok guldun sendemı barıyodun konserde öle cıx ben bağıramıyodum çünkü konsere gitmiyodum nere gerenk var ki oralara kadar gitmeye tv var demi ama yuhh artık yhaaaa nedim ki erkek miLLeti değiLmi işdee ac gözLüLerr :pisik: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: adamda soke olmustur heralde efet afalladı şaşkın şaşakın bakıyodu aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne varkı bende olsam bende cıkarım oraya Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cıx ben bağıramıyodum çünkü konsere gitmiyodum Ben gıdıyodum gökhan özene gıttım Bıde underground konserler onlarda böle yapamazdık Bıde gulsenı yakından görmek varken tv dnw naapım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
türk usülü... | >As!_M€L€q< | 12 | 1,154 |
04-05-2022, Saat: 05:41 AM Son Yorum: wildfang |
|
Aşk Acisi | >As!_M€L€q< | 6 | 601 |
04-04-2022, Saat: 02:30 AM Son Yorum: wildfang |
|
Turk iş Google | eRCi | 1 | 379 |
04-02-2022, Saat: 01:52 AM Son Yorum: wildfang |