çalışmak bahane deil sanki duyunda 5 yaşından beri çalışıo sanacak sizleri
Forumumuzdakı Asure yapamayan Uye mız kım! dı rı nı nıııı :D
|
01-23-2008, Saat: 10:39 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben bılıyorum bea: yapamadıgım yemek yok benım tatlısına böregıne kadar herseyı yaparım :tey::tey:Kartalım Kardeşim benim benim yaaa yürü bea kim tutar seni
01-23-2008, Saat: 10:40 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abla ögretım mı nasıl yapıldıgını :Saolasın be kardeşim benim Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalım Kardeşim benim benim yaaa yürü bea kim tutar seni Mazallah ablam evlenınce kaıdn ac bırakır felan ne me lazım ben bılımde hersyeı dımı :yikildim:
01-23-2008, Saat: 10:40 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çalışmak bahane deil sanki duyunda 5 yaşından beri çalışıo sanacak sizleriyok ben 4,5 yaşımdan beri çalışıyom hayatın çilesi işte :yikildim:
01-23-2008, Saat: 10:41 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mazallah ablam evlenınce kaıdn ac bırakır felan ne me lazım ben bılımde hersyeı dımı :yikildim:Ah kardeşim benim ne güzelde konuştun sen öle herkes senin gibi düşünseydi keşkem adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çalışmak bahane deil sanki duyunda 5 yaşından beri çalışıo sanacak sizleri Sen ablama laf atıyonda sne daha yumurta nasıl kırılır onu bılmıyon tobe tobe tyaa:tey::tey::tey:
01-23-2008, Saat: 10:42 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen ablama laf atıyonda sne daha yumurta nasıl kırılır onu bılmıyon tobe tobe tyaa:tey::tey::tey::tey::tey::tey: :yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen ablama laf atıyonda sne daha yumurta nasıl kırılır onu bılmıyon tobe tobe tyaa:tey::tey::tey: aferin nan sersi bak onu doğru söledin ben anlamam hiç mutfak işlerinden bu saatten sonrada anlayacağımıda sanmıom zaten |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 33 Ziyaretçi