serseri ozaman yapta yiyelim canım çok istedi
Forumumuzdakı Asure yapamayan Uye mız kım! dı rı nı nıııı :D
|
01-23-2008, Saat: 10:44 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emrah modunda gördüm seni:yikildim::yikildim: normaldir o benim abimde ondan :yikildim: adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aferin nan sersi bak onu doğru söledin ben anlamam hiç mutfak işlerinden bu saatten sonrada anlayacağımıda sanmıom zaten Bılmemek degıl ogrenmemektır ayıp olan : HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:serseri ozaman yapta yiyelim canım çok istedi tamamam yapıcam Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: normaldir o benim abimde ondan :yikildim: desene acılar çocuğundan sonra acıların kadınıda çıktı Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bılmemek degıl ogrenmemektır ayıp olan : ben nie öğreniyom sersi kızlar öğrensinler önce baksana hiçbiri bilmior evde kalacaklar
01-23-2008, Saat: 10:48 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:desene acılar çocuğundan sonra acıların kadınıda çıktıo vardı zaten bilmiyon muydun sen
01-23-2008, Saat: 10:49 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben nie öğreniyom sersi kızlar öğrensinler önce baksana hiçbiri bilmior evde kalacaklarBen belkim evde kalmayı çok seviyom ondan bilmiyom sen öğren öğrendikten sonra da getirirsin hep bareber yeriz ama dimi Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o vardı zaten bilmiyon muydun sen evet biliorum sende ikincisi oldun bergenden sonra |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi