adama bak bıd epıskın pıskın ben nıye ögrenım dıyo........: hey abı evlenınce karı ac bırakınca aglama omzumda karı yemek vermıyo dıye sölım bende vermem yemek
Forumumuzdakı Asure yapamayan Uye mız kım! dı rı nı nıııı :D
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamamam yapıcam geliyroum ozaman nereye geliyim söylede bare Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adama bak bıd epıskın pıskın ben nıye ögrenım dıyo........: hey abı evlenınce karı ac bırakınca aglama omzumda karı yemek vermıyo dıye sölım bende vermem yemek ne ağlayacam nan lokantalar ne güne duruo karı düşünsün yapmazsa kendi aç kalır
01-23-2008, Saat: 10:55 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana lazım deil siz öğreninde bizde bakalım olmuşmu olmamış die kalite kontrol yaniYemezler biliyon demi HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geliyroum ozaman nereye geliyim söylede bare deniz sana ufak bi tavsiye hani o sevdiğin çocuk varya aşure yapmayı öğrenmese onla çıkmam diyor
01-23-2008, Saat: 10:56 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne ağlayacam nan lokantalar ne güne duruo karı düşünsün yapmazsa kendi aç kalırpekela karın sana yapmazda sen gittikten sonra kendisine yemek yapar yerse ne yapacan olan sana olur demi Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yemezler biliyon demi siz yapın getirin hele o zaman görecez kim yiyecek yemiyecek tabi böle dersin sende bilion demi kimsenin beğenmeyeceğini Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pekela karın sana yapmazda sen gittikten sonra kendisine yemek yapar yerse ne yapacan olan sana olur demi yoo bana nie olsunki madem yapmasını bilmior eve yemek malzeme almam olur biter kendi bilir yani adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deniz sana ufak bi tavsiye hani o sevdiğin çocuk varya aşure yapmayı öğrenmese onla çıkmam diyor ya tabi tabi çoçuğun adını bilmiyorum daha ben ne çobuk konuştun çocukla
01-23-2008, Saat: 10:58 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz yapın getirin hele o zaman görecez kim yiyecek yemiyecek tabi böle dersin sende bilion demi kimsenin beğenmeyeceğiniyooo alakası yok ben yapacam demedim ki |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 19 Ziyaretçi