adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo bana nie olsunki madem yapmasını bilmior eve yemek malzeme almam olur biter kendi bilir yaniSayın arkadaşlarım duydunuz demi murat ın dediğini eve bişi almayacakmış ve karısını aç bırakacakmış
Forumumuzdakı Asure yapamayan Uye mız kım! dı rı nı nıııı :D
|
01-23-2008, Saat: 10:59 AM <
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya tabi tabi çoçuğun adını bilmiyorum daha ben ne çobuk konuştun çocukla ayıpsın deniz hemen irtibata geçtim ben bana öle dedi benden uyarması gerisi sana kalmış Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooo alakası yok ben yapacam demedim ki yapamayacağın için demedin zaten Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sayın arkadaşlarım duydunuz demi murat ın dediğini eve bişi almayacakmış ve karısını aç bırakacakmış evet dedim o beni aç bırakacak bende bişey yapmıcam ölemi varmı öle 3 kuruşa 5 köfte varsa söleyinde bende gideyim oraya adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayıpsın deniz hemen irtibata geçtim ben bana öle dedi benden uyarması gerisi sana kalmış tabi tabi çocukğun daha nerde oturduğunu bilmiyosun konuşuyosun
01-23-2008, Saat: 11:04 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet dedim o beni aç bırakacak bende bişey yapmıcam ölemi varmı öle 3 kuruşa 5 köfte varsa söleyinde bende gideyim orayaOlsun gene de ben bunu senden beklemezdim karını aç bırakıyon işte nerde kaldı mertliğin (şaka)
asure bılmeyen kadın ıstemıyoruz: asuresız ev olmaısn ...Hıc bır koca asureden mahrujm kalmasın yenı nesıl cocukalırımız asure nedır bılsınler sıtıyoruz: bunun ıcın asure bılmeyen kaıdna hayır
01-23-2008, Saat: 11:06 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:asure bılmeyen kadın ıstemıyoruz: asuresız ev olmaısn ...Hıc bır koca asureden mahrujm kalmasın yenı nesıl cocukalırımız asure nedır bılsınler sıtıyoruz: bunun ıcın asure bılmeyen kaıdna hayırkartal kardeşim ne diyon yaws sen öle ben bilmiyom işte ne yapalım ölelim mi yane HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi tabi çocukğun daha nerde oturduğunu bilmiyosun konuşuyosun iki mahalle aşağıda oturuo |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 26 Ziyaretçi