BeSeBiH-Mask Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben hiç takdir etmedim hıh
Niye canın aşure mi çekti, koş adyge yapacakmış sana da birkaç kaşık veriversin.:tey::tey:
Forumumuzdakı Asure yapamayan Uye mız kım! dı rı nı nıııı :D
|
BeSeBiH-Mask Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben hiç takdir etmedim hıh Niye canın aşure mi çekti, koş adyge yapacakmış sana da birkaç kaşık veriversin.:tey::tey:
01-23-2008, Saat: 12:43 PM <
BeSeBiH-Mask Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne yani beni beğenmüyor musunSeni beğenmem mi lazım ki Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biliyom demedim ki bilmiyom bende ne olur ne olmaz bence sen öğrenmeye bak zaten sersi kardeşimde kurs açtı hemen kaydını yap bence
01-23-2008, Saat: 12:44 PM <
Saucy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Niye canın aşure mi çekti, koş adyge yapacakmış sana da birkaç kaşık veriversin.:tey::tey::A::A: canım benim ya ağından bal akıyo senin
yok annem yapmış ben onu yiyorum adyge yetiş baba zorLanıyorum
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne olur ne olmaz bence sen öğrenmeye bak zaten sersi kardeşimde kurs açtı hemen kaydını yap benceyok ben öle kursa felan gitmekle ne uğraşayım sen yap yeriz biz hepimiz
burdayım besebih sen bakma onlara kendi ayıplarını örtmek için sağa sola yani bize sataşıorlar
01-23-2008, Saat: 12:45 PM <
BeSeBiH-Mask Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok annem yapmış ben onu yiyorum adyge yetiş baba zorLanıyorumşimdi baban da zorlanıyodur :tey::tey:
Serseri sen o aşure tarifi ile evde kalırsın bea
biraz daha değişik damak tatları dene sıradan olma banal olma global ol evrensel ol biraz
01-23-2008, Saat: 12:46 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burdayım besebih sen bakma onlara kendi ayıplarını örtmek için sağa sola yani bize sataşıorlaralla allah ne ayıpı bea bizler bilmiyoruz ayıpmışmı ki bilmememek |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|