Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şimdi baban da zorlanıyodur :tey::tey:
siz ayıp örtmeyi bırakında aşureyi öğrenin becereksiz kızlar sizi
Forumumuzdakı Asure yapamayan Uye mız kım! dı rı nı nıııı :D
|
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şimdi baban da zorlanıyodur :tey::tey: siz ayıp örtmeyi bırakında aşureyi öğrenin becereksiz kızlar sizi
01-23-2008, Saat: 12:47 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serseri sen o aşure tarifi ile evde kalırsın beaAhaa Yğiğenim gelmiş benim yiğenim bi aşure yapta görsünler bea :kucak: Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alla allah ne ayıpı bea bizler bilmiyoruz ayıpmışmı ki bilmememek ayıp tabi bir türk geleneğini bilmemek
01-23-2008, Saat: 12:48 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz ayıp örtmeyi bırakında aşureyi öğrenin becereksiz kızlar siziBiz beceriksiz değiliz bea sadece bilmiyoruz o kadar biliosan sen yap demi ama
01-23-2008, Saat: 12:49 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayıp tabi bir türk geleneğini bilmemekTürk olduğumu kim dedi ben yabancıyam canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serseri sen o aşure tarifi ile evde kalırsın bea Benım gıbı yemek yapan bı erkek daha göstersene Ben varya acaıp evrenselımdır ....... ama göstermıyorum ıste orası var: bıd ekendıne bak mod kılıklı canat ÇD:
:yikildim:adyge55 BeSeBiH-Mask koşun koşun:yikildim::yikildim::yikildim:
Ercan abiniz size gLobaL aşure tarifi verecek, siz yapın biz yemeyeLim zehirLeniriz faLan maazaLLah:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benım gıbı yemek yapan bı erkek daha göstersene yok yok ben seni genede almam yaw hiç uğraşma Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Biz beceriksiz değiliz bea sadece bilmiyoruz o kadar biliosan sen yap demi ama benim işim olsa bilirdim ama bayanların işi bu D: Saucy Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim:adyge55 BeSeBiH-Mask koşun koşun:yikildim::yikildim::yikildim: canım sen ağzının tadını hiç bilmiyorsun bee çok pişman olucaksın çokta iş işten geçecek işte |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|