adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim işim olsa bilirdim ama bayanların işi bu D:ne yani bayanların işi diye erkeklerde bilmeyecek mi
bak ne güzel yiğenim ve serseri kardeşim biliyo sen niye bilmiyorsun aip aip
Forumumuzdakı Asure yapamayan Uye mız kım! dı rı nı nıııı :D
|
01-23-2008, Saat: 12:53 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim işim olsa bilirdim ama bayanların işi bu D:ne yani bayanların işi diye erkeklerde bilmeyecek mi bak ne güzel yiğenim ve serseri kardeşim biliyo sen niye bilmiyorsun aip aip canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok ben seni genede almam yaw hiç uğraşma aman ben san bayılıyodum len elımı sallasam Kıza carpıyo etrafgımdasne ne konusuyosun :
01-23-2008, Saat: 12:54 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım sen ağzının tadını hiç bilmiyorsun beeYiğenim benim sen yap ben yerim aşure adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim işim olsa bilirdim ama bayanların işi bu D: Neden bayanLarın işi oLuyormuş anLamadım Pastanede yapanLar erkek ama senden biraz daha becerikLi oLabiLirLer Ercan abi de gLobaL aşure tarifini verse süper oLacak
01-23-2008, Saat: 12:54 PM <
Saucy Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim:adyge55 BeSeBiH-Mask koşun koşun:yikildim::yikildim::yikildim: Evet geneLde parmakLarını yiyenLer zehirLenir artiz miyim neyim yawf
yok ya bende bilmiyorum benim bildiğim sağanda yumurta o kadar
ben bılıyom bı kere dunyabnın en yeteneklı ascıalır erkek :d
Saucy Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim:adyge55 BeSeBiH-Mask koşun koşun:yikildim::yikildim::yikildim: madem o kadar zehirlenmekten korkuyorsun sen yapta görelim o zaman Saucy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neden bayanLarın işi oLuyormuş anLamadım ben becerekli olamam bu konuda o yapanların mesleği onları karıştırma sen kendine bak yapabiliorsan işte meydan yapta görelim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|