ben beş kase istiorm anca yeter bana
Forumumuzdakı Asure yapamayan Uye mız kım! dı rı nı nıııı :D
|
01-23-2008, Saat: 01:39 PM <
Dur bakaLım daha pişirecek kişiyi buLamadık sen yeme derdindesin hadi bakaLım doğru mutfağa
01-23-2008, Saat: 01:44 PM <
oruc oruc canim asure cekti bea alacaginiz olsun benim acilen asure yapmam lazim iftarda ilk ona abanacam
01-23-2008, Saat: 01:46 PM <
ne orucu cano?? ben yapmadimda yedim komsu yapmis saolsun
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne orucu cano?? ben yapmadimda yedim komsu yapmis saolsun tTTTTTTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU YAKISIYOMU SANA PEMBE bıde asure yapmadım dıyo : BeSeBiH-Mask Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim ki 1.5 porsiyon oLabiLir mi hem biz ciğer yicezzCiğer kaLmamış onun yerine şunLara ne dersiniz. 1,5 da ne oLuyor zaten fıçı gibi oLdun.
01-23-2008, Saat: 01:49 PM <
Yha piLav veriyon madem,bari özbek piLavı ya da perde piLavı oLsun sen hazırLayacaksan ekmek arası da oLur bak ama saç düşmesin
01-23-2008, Saat: 01:50 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tTTTTTTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU YAKISIYOMU SANA PEMBE bıde asure yapmadım dıyo : ama yapmadim yalanmi soliyim hem asureyi birak ben makarnadan baska bisey yapmasini bilmiorumki buarada nasilsin uzun zamandir gorusemioduk ozledim seni PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama yapmadim yalanmi soliyim hem asureyi birak ben makarnadan baska bisey yapmasini bilmiorumki buarada nasilsin uzun zamandir gorusemioduk ozledim seni Iyıyım bende senı özleıdm ama sölım ben asure yapmasını bılmeyen kaıdn ıstemem :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 37 Ziyaretçi