ben serserime yaparim canim yeterki istesin bilmioz die hiçmi bilmiycez sanki ogreniriz canim sen iste
Forumumuzdakı Asure yapamayan Uye mız kım! dı rı nı nıııı :D
|
01-23-2008, Saat: 01:55 PM <
yha ama neden öyLe diyorsun o piLav çok güzeL bi kere hıh sana da veririm hem bi kaşık
01-23-2008, Saat: 01:55 PM <
Pembe orucum kiz bu ay oruc tutmak cok sevapmis tatabildigim kadar iste cumartesi pazar haric evde zor oluyo makarna dedin canim senin makarnayi cekti off yapsanda yesek ama ole aciktimki anlatamam hae aksam beste cikiom yani yirmi gece gelicenmi almaya askitom
İste fedakar turk kadını :$:$ Ben ıstedım dıye yemek yapmauyı ögrencek..
Bısey kafama takıldı neden butun kaıdunlar makarna yapmayı bılırde dıger yemeklerı beceremez
01-23-2008, Saat: 01:57 PM <
makarna en basitide ondn erkekler bile becerebiliyor onu yapmayi Cano sanada cvp yazdim bari acim deme oruç tutyon sevabinida aciktim diyerek gecirme ok ben beklerim seni durakta yine ballim
01-23-2008, Saat: 01:58 PM <
bekle zaten cano ama hem ole deyip hem nefse hakim olmak daha sevap kizim
anladık tamam ....bende bı tek makarna yapamıyom kadınlar bıle yapabılıyo
01-23-2008, Saat: 02:00 PM <
sen cok biliyon sus taam tutmusun bari acim deme ha buarada elimde bise yok olsa getirirdim cunku oglende bende ne yiyecegimi bilmiorum aha oglen geldi kiz dikildi hadi gidek die gitsemmi bilmiom
01-23-2008, Saat: 02:00 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladık tamam ....bende bı tek makarna yapamıyom kadınlar bıle yapabılıyo sen uzulme ben sana yaparim makarnada patateste sen yeterki istedigin seyin ismini telaffuz et tatlim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 21 Ziyaretçi