gonuldagı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yürekleriniz dert görmesin muhteşemdi
Tsk ederim arkadasım aynı dilekler bendende sana
Sen...
|
01-27-2008, Saat: 02:07 PM <
gonuldagı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yürekleriniz dert görmesin muhteşemdi Tsk ederim arkadasım aynı dilekler bendende sana
01-27-2008, Saat: 02:15 PM <
Sevdiğimi anlatamadım
Gözlerimle anlatayım dedim olmadı Gözlerimi kıskandım senden Utandım çekindim söyleyemedim Seni seviyorum, seviyorum diyemedim Sonra yollarımız ayrıldı ama sen Çıkmadın ki aklımdan sevemedim ki başkasını Evet sonra, sonra öğrendim evlenmişsin başkasıyla Başkasının olmuşsun, dayanamadım kahroldum Ama suçluyum sana açılamadım. Yıllar sonra yolda gördüm seni Yanına yanaştım titreyerek ak düşmüş saçlarımla Çatlamış dudağımla seni seviyorum dedim Gözümde bir damla yaşla o da hıçkırırcasına Bende seni dedi bitirmişti cümlesini sonunda Öğrenmiştim gerçeği ama artık çok geçti Açılmalıydım baştan söylemeliydim her şeyi...
01-28-2008, Saat: 12:48 PM <
geceleri
Hüzün çöker yüreğime Sabahı zor ederim sensiz Saatlerimin dakikalarında değil Saniyelerinde bile sen varsın Herzaman aklımdasın Kendimi unuttum seni düşünmekten İçim acıyor artık Bak denedim olmuyor Yüreğim hala seni özlüyor Gitme aşkım geri dön Muhtacım sana diyeceğim Ama sende mecbursun gitmeye git bitanem gıt Biliyorum en yakın zamanda Hiç ummadığım bir anda Sana ihtiyacım olduğu anda Geleceksin yanıma biliyorum
01-29-2008, Saat: 02:08 PM <
Uykuların kaçar geceleri
Bir türlü sabah olmayı bilmez Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar, ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın Onun unutamadığın hayali Sigaradan derin bir nefes çekmişcesine dolar içine Sevmek neymiş birgün anlarsın Birgün anlarsın aslında herşeyin boş olduğunu Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin Gün gelirde sesini bir kerecik duymak için Vurursun başını soğuk taş duvarlara Büyür gitgide incinmişliğin, kırılmışlığın Duyarsın Ta derinden acısını çaresiz kalmışlığın Sevmek neymiş birgün anlarsın Birgün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin Niçin yaratıldığını Bu igrenç dünyaya neden geldiğini Uzun uzun seyredersinde aynalarda güzelliğini Boşuna geçip giden yıllarına yanarsın Dolar gözlerin için burkulur Sevmek neymiş birgün anlarsın Birgün anlarsın sevilen dudakların Sevilen gözlerin erişilmezliğini O hiç beklenmeyen saat geldi mi Düşer saçların önüne ama bembeyaz Uzanır gökyüzüne ellerin Ama çaresiz, ama yorgun, ama bitkin Bir zaman geçmiş günlerin uykusuna dalarsın Sonra dizilir birbiri ardınca gerçekler acı Sevmek neymiş birgün anlarsın Birgün anlarsın hayal kurmayı Beklemeyi Ümit etmeyi Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir Bütün vücudunu saran o korkunç geceyi Lanet edersin yaşadığına Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın O zaman bir çiçek büyür kabrimde kendiliğinden SENI SEVDIÄžIMI BIRGÜN ANLARSIN...
01-30-2008, Saat: 02:12 AM <
aksam yatağında oturup sigara içerken,
yada duvardaki asılı resimlere bakarken- düşünürsün belki beni ve belkide pişman olursun. olurda gözlerin pencerenden dışarı- taki gökyüzüne,yıldızların sessizlik ve yanlızlık- dünyasına dalarsa eğer, belki o zaman anlarsın sensizliğimi... birazdan gökyüzünde yıldızlar çıkacak, ve ben elbiselerimden ayrılıp, sensizlik cehennemine dalacağım yine, çırılçıplak ,yalın ayak... uyumak istemiyorum gülüm!
01-30-2008, Saat: 02:38 PM <
Canımı çok yaktı gidişin
AkLımdan hiç çıkmadı eLveda deyişin BöyLe üç günLük müydü söyLe Senin öLümüne sevişin Ben gönLümü artık avuttum Yanan bağrımı inan soğuttum Senin adını biLe unuttum Hiçbirşeyi değiştirmez dön deyişin...
01-31-2008, Saat: 01:55 PM <
kaybolmak yakındır unutmaya.
bulamazsın kendini. isyanın insanlaradır ama anlatamazsın derdini. bazen, nefret yakındır unutmaya. kusarsın sıkıntılarını. bedeli ağırdır belki ama çıkartırsın zararlı safranı. bazen, susmak yakındır unutmaya tek kelime konuşmazsın sana hesap soracak yoktur huzuru anlık tadarsın bazense… ölüm yakındır unutmaya duygular seninle ölür gözlerini yumduğun an seninle beraber gömülür.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|