ARKADAŞLAR BİR KİŞİ KALBİMİ ÇOK KÖTÜ KIRDI İNŞALLAH SABIR TAŞIM KIRILMAZ KIRILIRDA FORUMDAN AYRILIRSAM SIRF O BİR KİŞİ YÜZÜNDEN AYRILIRIM.AYRILIRSAMDA LÜTFEN KUSURA BAKMAYIN DUYGUSAL BİR İNSANIM.
Inşallah Sabir Taşim Kirilmaz
|
01-31-2008, Saat: 08:18 PM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanka bısı olmaz sen benı dınlee gerısını bosverrKARDEŞ ÖLE DİYORSUNDA DAYANAMAYABİLİRİM ÇOK FENA KIRILDIM SANA MSNDEDE SÖYLEMİŞTİM O KİŞİNİN KİM OLDUÄžUNU.
ya baba sen benı dınle ben sana guzelcene anlattım kımseyı sallama bosverr dun bak bırının kalması ıcın ugrastık beraber sende sımdı hıc kımseye bısı soleme bekle
01-31-2008, Saat: 08:32 PM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya baba sen benı dınle ben sana guzelcene anlattım kımseyı sallama bosverr dun bak bırının kalması ıcın ugrastık beraber sende sımdı hıc kımseye bısı soleme bekleUÄžRAŞTIÄžIMIZ KİŞİYİ HATIRLIYORUM ÖLÜM MELEÄžİ AMA BENİM DURUMUM ŞU AN ONUNKİNDEN FARKLI. can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:UÄžRAŞTIÄžIMIZ KİŞİYİ HATIRLIYORUM ÖLÜM MELEÄžİ AMA BENİM DURUMUM ŞU AN ONUNKİNDEN FARKLI.ya nasıl farklı onada aynı sekılde davranmıslar hıc bıyere gıtmeyeceksın enınde sonunda cıkartırısın bı sekılde acını Tomurcuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim kalbini kıran benmiyim :Syok gul tomurcugu sen deyılsın
01-31-2008, Saat: 08:43 PM <
Tomurcuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim kalbini kıran benmiyim :SAŞK OLSUN TOMURCUK SAKIN BÖYLE DÜŞÜNME SEN DEÄžİLSİN.
01-31-2008, Saat: 08:45 PM <
İŞTE BİLMİYORUM EÄžER BİR GÜN GİDERSEM LÜTFEN KUSURA BAKMAYIN.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi