..................
Anket Başlığı: KADIN ERKEK E??T M?? |
|||
KADIN DAHA ?ST?N | 3 | 14.29% | |
ERKEK DAHA ?ST?N | 4 | 19.05% | |
E??TT?RLER | 8 | 38.10% | |
AYRI DE?ERLEND?R?LMEL?LER | 5 | 23.81% | |
KEND? CEVABIM VAR | 1 | 4.76% | |
Katılımcı sayısı: | 21 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Kadin-erkek E??t M? ?!!!?
|
Hani soru da bir genelleme var...
Ülke bazlarında ele alınmasına müsade etmiyor soru... Ama kesinlikle eşit olmalıdır...(Hak bakımından) Yalnız olabilirler, birbirini tamamlayıcı özelliklere sahipler... Dolayısıyla bir bütünün parçalarıdır diyebiliriz... Düşünsenize bi kadınsız bir dünya... Ya da erkeksiz bir dünya... (Yav hani bu konuya değinmeyeyim dedim ama, şu cinsellik denen şey olmasaydı (kastediğim şey sanırım anlaşılıyor) açıkçası çok da farketmezdi herhalde...)(Ama var... ) (Dolayısıyla bir bütündür).(Mecburiyetten ileri gelen bir bütünlük mü acaba...:confused: )(Sesli düşündüm herhalde... ) Tabi her ikisininde kendine göre üstün yanları var... Neyse bu politik cevapla yetineyim şimdilik... Hehee zaten tartışma çıkarabilecek bir konu... Tartışma çıkarsa ilerleyen safhalarda tartışmaya katılırım...
kadın ve erkek sadece hak konusunda eşit... yani aynı haklara sahip...
10-03-2006, Saat: 02:56 PM <
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neyse bu politik cevapla yetineyim şimdilik...HARBİDEN ÇOK POLİTİK OLDU. SEÇİMLERDE ADAY MISIN? SEÇİMLERDE SEÇECEĞİMİZ KİŞİLERİN KAÇI KADIN?.........
10-03-2006, Saat: 02:57 PM <
hawkblack Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kad?n ve erkek sadece hak konusunda e?it... yani ayn? haklara sahip...HANG? HAKLAR B?RKA? ?RNEKLE RENKLEND?R ORTAMI!......... isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HARB?DEN ?OK POL?T?K OLDU. SE??MLERDE ADAY MISIN? SE??MLERDE SE?ECE??M?Z K???LER?N KA?I KADIN?......... Dedi?im gibi ?lkelere g?re de?i?en bi durum... Ve ayr?nt?l? bir a??klama i?in zaman?m yok malesef... (?ok bile zaman harcad?m ?u an forumda zaten dedim bu konuya bari bi giri? yapmay?m diye ama dayanamad?m... ) Onun i?indir ki tart??ma ??karsa ilerleyen safhalarda kat?l?r?m dedim...
tuti ben şu haklar sorusuna senden de cevap bekliyorum nedense kardeşim zamanın olduğunda
isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: HANG? HAKLAR B?RKA? ?RNEKLE RENKLEND?R ORTAMI!......... eee iki cinsin de insan olmas? ak?l sahibi olmas? yeterli... YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tuti ben ?u haklar sorusuna senden de cevap bekliyorum nedense karde?im zaman?n oldu?unda Hehee yav karde?im eldeki tart??malara zaman ay?ram?yorum bide her ?n?me gelen konuya bal?klama dal?yorum...(Ben cevab?m? sana ayriyetten bildiririm...) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
En Beğendiğiniz Kiz Ve Erkek Ismi Hangisi... | senem albayrak | 94 | 4,480 |
04-11-2022, Saat: 09:32 PM Son Yorum: wildfang |
|
Tvde Kadın Programları nasıl? | PrinceSs | 6 | 474 |
04-09-2022, Saat: 10:37 PM Son Yorum: wildfang |
|
PCKoPaT kız mı erkek mi ? | Qetesh | 52 | 2,598 |
07-20-2009, Saat: 12:44 PM Son Yorum: Qetesh |
|
erkek ADam parmak arası giyer mi? | chuLsuzz péri! | 15 | 904 |
08-21-2008, Saat: 03:48 AM Son Yorum: s7e7v7e7n |
|
sevgiLinizden, kız/Erkek arkadaşınızdan AyrıLırsanız Ne Yaparsınız | Shrewish | 31 | 1,542 |
05-22-2008, Saat: 06:15 PM Son Yorum: beautiful_matrax |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi