gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanat aşık olmuş
bunlar tamamen basının uydurması
Anket Başlığı: Gönülden seven , Allahına kadar Seviyorum diyenler !!! Seviyorum diyebilirmisiniz ?? |
|||
Seviyorum Diyebilirim | 71 | 81.61% | |
Seviyorum Diyemem | 3 | 3.45% | |
Yorum yok , Sevgiyi yaşamadımki !!! | 13 | 14.94% | |
Katılımcı sayısı: | 87 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Harbi harbi seven kaç kişi var ???
|
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanat aşık olmuş bunlar tamamen basının uydurması gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende anormallik var bende öyle düşünmüştüm ama ne yapayım o kadar tuhaf oluyorum ki o kelimeyi söylerken canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eğer zaten o iki kelimeyi söylerken sesin titremiyor boğazın gıcıklanmıyorsa abi sesimin titredigini hissediyorum sadece
konu çok güzel fakat herkesin sevme şakli farklıdır.ben kendi adıma sevdiğimi düşünüyorum. çünkü onun beni sevmediğini anladığım halde sevmekten bi türlü vazgeçemedim.başkasıda olsa yanımda o aklımda,oyüzden artık başkalarıda olmuo hayatımda,çünkü onu hala severken başkasının günahına giremem.boş yere umut veremem.bunu bende yaşadım çok kötü
02-04-2008, Saat: 09:13 AM <
ZeNiTH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Seviyorum O sevmesede Olur ..ah ahhhhhhhhh yaramı deştin ya:'(
Ölümüne seviorm..Son nefesimde ve ahirimdeki tek insan ona canimi verecek kadar çok seviorm çünkü o benim kanim canim nefesim (: Gerçek ask anlatilamio ayni seyleri yasip duruom ama onun sacinin teline zarar gelmesin ona bu cani verecek kadar çok seviorm iste :k: :k: miley10:miley10:miley10:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
aiLede eN coq sefdiqinis kişi kim?(desem) | yaraliyureq | 19 | 856 |
04-14-2022, Saat: 02:30 AM Son Yorum: wildfang |
|
Aşkım dediğiniz kaç kişi var | PrinceSs | 43 | 2,211 |
04-09-2022, Saat: 10:21 PM Son Yorum: wildfang |
|
en sevdiğiniz kişi telefonunuzda ne diye kayıtlı | nazarboncuqu | 19 | 1,295 |
04-30-2010, Saat: 12:57 AM Son Yorum: MaSaL |
|
Aşık olduğunuz kişi başkasını seviyorsa ne yaparsın? | chuLsuzz péri! | 52 | 2,798 |
07-28-2009, Saat: 09:48 AM Son Yorum: nazarboncuqu |
|
Dünyada iki kişi kalacak olsa, biri sen, diğeri? | chuLsuzz péri! | 4 | 558 |
10-06-2008, Saat: 10:22 PM Son Yorum: sunurk |