hea oraya uzay gemimi gonderiim heli çıkamaz oraya kapının onunde park yeri ayarla abi sen..:
Anket Başlığı: Gönülden seven , Allahına kadar Seviyorum diyenler !!! Seviyorum diyebilirmisiniz ?? |
|||
Seviyorum Diyebilirim | 71 | 81.61% | |
Seviyorum Diyemem | 3 | 3.45% | |
Yorum yok , Sevgiyi yaşamadımki !!! | 13 | 14.94% | |
Katılımcı sayısı: | 87 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Harbi harbi seven kaç kişi var ???
|
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yol tarifin muhteşem canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yol tarifin muhteşem aa bak muratımmm bu arkadaş geçen geldii bu arkadaşla gelirsinnnnn...
tabi abi nedemek mazot yakıoz ki yakıoz..
baska varsa istediin tabi angeline adriana lima fln onlarıda getiriim..D: diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi abi nedemek mazot yakıoz ki yakıoz.. olum varya süpersinn haaaaaa elisha mı getir banaaaaa...
ben hiç tavsiye etmem gitmeni ben bi gittim adım çıktı senin neyin çıkar bilmiyorum artık
ii düşün derim ben kardeş gencsinde baya yani bilmiyorum artık canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben hiç tavsiye etmem gitmeni ben bi gittim adım çıktı senin neyin çıkar bilmiyorum artık haydi tırstım simdi bakk..miley22:miley22:miley22: diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haydi tırstım simdi bakk..miley22:miley22:miley22: yok olum yokkk kankamm şaka yapıoooo sadcee sokakta adı çıktııı başka yerde bilinmiyo ne olduguu.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
aiLede eN coq sefdiqinis kişi kim?(desem) | yaraliyureq | 19 | 857 |
04-14-2022, Saat: 02:30 AM Son Yorum: wildfang |
|
Aşkım dediğiniz kaç kişi var | PrinceSs | 43 | 2,222 |
04-09-2022, Saat: 10:21 PM Son Yorum: wildfang |
|
en sevdiğiniz kişi telefonunuzda ne diye kayıtlı | nazarboncuqu | 19 | 1,299 |
04-30-2010, Saat: 12:57 AM Son Yorum: MaSaL |
|
Aşık olduğunuz kişi başkasını seviyorsa ne yaparsın? | chuLsuzz péri! | 52 | 2,806 |
07-28-2009, Saat: 09:48 AM Son Yorum: nazarboncuqu |
|
Dünyada iki kişi kalacak olsa, biri sen, diğeri? | chuLsuzz péri! | 4 | 558 |
10-06-2008, Saat: 10:22 PM Son Yorum: sunurk |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi