ikinizin kide cnm çıok gzl olmuş cnm benim
Seni Seviyorum
|
02-12-2008, Saat: 07:15 PM <
seven_ne_yapmaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ikinizin kide cnm çıok gzl olmuş cnm benim tesekkür ederim
02-12-2008, Saat: 10:04 PM <
Ahh sevmek,ne güzeldir,acıda olsa özlemde olsa sevgide yürek vazgeçmez tıpkı benim yüregimin vazgeçmedigi gibi....
Çok güzeldi ÇiLeK Ne güzel demişsin "seni seviyorum" diye...sevdigini hep kalbinde sakla o bilsede sen onu orda sakla olur mu? buda benden olsunn..kabul layık bulursan elbet.... Bir şarkı mırıldanıyordum güzel kız, Bir söz mırıldanıyordum. Bana eşlik eden bir ses...!!! Bu ses... Sensin... Dizlerimin üzerine çöktüm, Beni sırılsıklam eden suya, Yüzlerce kez yazdım, Seni Seviyorum...Seni Seviyorum...SENİ SEVİYORUMMM SENİ SEVİYORUMMM.... Bana inanmıyordun güzel kız, Yazdıklarım dağılıp kayboluyordu. Arkanı döndün, Yine gidiyordun... Yine gidiyordun... Hayır güzel kız, bu sefer izin vermedim, Elinden tuttum güzel kız, Yine bulutlardaydım...bulutlardaydık. Sonra oturduk... Gökyüzü ne kadar güzeldi... Bana yıldızını gösterdin güzel kız. Benim yıldızımı gösterdin güzel kız. Seni bana sen yapan yıldızı gösterdin güzel kız, O yıldız beni sana ben yapıyormuş güzel kız. Biliyor musun güzel kız? Ben dün gece uyumuşum. Hem de en güzel rüyamı görmüşüm. Uyandım güzel kız, ama gözlerim halâ kapalı. Biliyorum.. Yine yoksun güzel kız. Ve yine biliyor musun güzel kız? Bu sabah uyanmadım. Gözlerimi hiç açamadım güzel kız. Artık ebedi bir yolculuktayım, Ve yine biliyorum. Sen yanımda yoksun Güzel kız. Simdi seni yaşıyorum güzel kız. Hiç unutmadım ilk Aşkımı, Hiç söndüremedim içimde yanan ateşi, Unutmadım güzel kız... Unutamam Seni... SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM
02-13-2008, Saat: 12:28 PM <
Seni seviyorum demeyi sana çok özledim içimdeki hasretin adı sensin.
Herkese ayrı ayrı teşekür ederim....herşey yüreklerinizce olsun...
02-17-2008, Saat: 08:46 PM <
Seni seviyorum seni seviyorum demek ne güzel şey...İiçimdeki bu sevgiyle gözlerim daha bi parlar oldu..içime sıgmıyoo herkese herşeye haykırıyorum herşeyi sende seviyorum......
paylaşımın için teşekkürler arkadaşım çok güzel olmuş ellerine kollarına gönlüne yüreğine ve canına sağlık.
02-17-2008, Saat: 08:51 PM <
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sagol can askerim begenmene sevindim..herşey yüregince olsunben teşekkür ederim.
AŞK ADINA O KADAR GÜZELKİ YAZDIKLARINIZ bi teşekkür yetmez SİZE
02-18-2008, Saat: 09:14 PM <
arkadaşım herşey çok güzel olmuş biraz geç yazdım çünkü yeni üye oldum
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
asi_ve_mai & acemhe'den "seni bir kez sevebilirim" | acemhe | 42 | 4,574 |
09-18-2024, Saat: 01:35 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
Seni Anliyorum | eRCi | 10 | 871 |