siz hepiniz arkadaşmısınız Sadece ben sonRadan geLdim gaLiba ßu siteye
Canı Sıkılanlar
|
rüzgargülü Adlı Kullanıcıdan Alıntı: siz hepiniz arkadaşmısınız Sadece ben sonRadan geLdim gaLiba ßu siteye hepimiz burada tanıştık sadece o kadar seninlede tanışıcaz zamanla işte herkez senide tanıyacaktır
02-28-2008, Saat: 04:18 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan-im geldi sıkıntı bitti sıkıntı bittiabi hangi ciesem markasının kampanyasısın çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi hangi ciesem markasının kampanyasısın buna sadece bi kampanya olarak bakma bu tüm marka ve modellerde geçerlidir senin 89 model olman yada 85 model olmanın bi farkı yok hepsi aynı tüm modellere uyumlu özel imalat üstelik ücretsiz tabi bazı sınırlamalar bu promosyondada geçerli
02-28-2008, Saat: 04:20 PM <
rüzgargülü Adlı Kullanıcıdan Alıntı: siz hepiniz arkadaşmısınız Sadece ben sonRadan geLdim gaLiba ßu siteyeercan abinin dediği gibi burada tanıştık sende kısa süre içinde bizim gibi olursun
02-28-2008, Saat: 04:20 PM <
hımm anLadım ßende Tanımak isterim hepiniziiii heheh
02-28-2008, Saat: 04:21 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buna sadece bi kampanya olarak bakma bu tüm marka ve modellerde geçerlidir seninahahahahah senin avatardaki banılt amcayıda reklam yüzü yaparız şimdi moda çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahahahahah höyyyyttt banılt ta neymiş danıld danıld
02-28-2008, Saat: 04:23 PM <
rüzgargülü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm anLadım ßende Tanımak isterim hepiniziiii hehehtanışırız yawww biz hep buralardayız ben gökhan |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 18 Ziyaretçi