:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
rüzgargülü
Smile siz hepiniz arkadaşmısınız Sadece ben sonRadan geLdim gaLiba ßu siteyeSmile
Ara
CaNaT
rüzgargülü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Smile siz hepiniz arkadaşmısınız Sadece ben sonRadan geLdim gaLiba ßu siteyeSmile

hepimiz burada tanıştık sadece o kadar seninlede tanışıcaz zamanla işte herkez senide tanıyacaktır Smile
Ara
AfrâsyâB
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan-im geldi sıkıntı bitti sıkıntı bitti Big GrinBig GrinBig Grin
abi hangi ciesem markasının kampanyasısın Big Grin
Ara
CaNaT
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi hangi ciesem markasının kampanyasısın Big Grin

buna sadece bi kampanya olarak bakma bu tüm marka ve modellerde geçerlidir senin
89 model olman yada 85 model olmanın bi farkı yok hepsi aynı
tüm modellere uyumlu özel imalat üstelik ücretsiz tabi bazı sınırlamalar bu promosyondada geçerli Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
AfrâsyâB
rüzgargülü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Smile siz hepiniz arkadaşmısınız Sadece ben sonRadan geLdim gaLiba ßu siteyeSmile
ercan abinin dediği gibi burada tanıştık Smile
sende kısa süre içinde bizim gibi olursun Big Grin
Ara
rüzgargülü
hımm anLadımSmile ßende Tanımak isterim hepiniziiii hehehSmileSmile
Ara
AfrâsyâB
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buna sadece bi kampanya olarak bakma bu tüm marka ve modellerde geçerlidir senin
89 model olman yada 85 model olmanın bi farkı yok hepsi aynı
tüm modellere uyumlu özel imalat üstelik ücretsiz tabi bazı sınırlamalar bu promosyondada geçerli Big GrinBig GrinBig Grin
ahahahahah Big Grin
senin avatardaki banılt amcayıda reklam yüzü yaparız şimdi moda Big Grin
Ara
CaNaT
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahahahahah Big Grin
senin avatardaki banılt amcayıda reklam yüzü yaparız şimdi moda Big Grin

höyyyyttt banılt ta neymiş danıld danıld Big GrinBig Grin
Ara
AfrâsyâB
rüzgargülü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm anLadımSmile ßende Tanımak isterim hepiniziiii hehehSmileSmile
tanışırız yawww Big Grin
biz hep buralardayız Big Grin
ben gökhan
Ara
GCLRNFNS
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hepimiz burada tanıştık sadece o kadar seninlede tanışıcaz zamanla işte herkez senide tanıyacaktır Smile

saçmlama nana biz seninle bi marta kulesinde tanıştıkk

sen babamın öldügü yaştaydın kanka hatırlamıyonmu nan..Big GrinBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 20 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 09:48 PM