:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
CReATuRE
eliff6161 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ohooo duyan bile yok neyse yaa size ii oyunlarr

eliff duyuyoruz seni WinkWinkWink ama tahminime göre mynett herkesin üyeliği varya o yüzden orayı seçtik WinkWinkWink
CReATuRE
mynette üyeliği olan bir adet okey oyuncusu aranıyor pikonun yanına WinkWinkWinkWink
piko
he valla benım basım kelmı sole yanıma yakısacak bı kız yokmu yaaBig GrinBig Grin
Ara
CReATuRE
alooo baylar bayanlar kimse yokmu beni yanlız bırakıp gittiniz buralarda Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
speedy_girl
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alooo baylar bayanlar kimse yokmu beni yanlız bırakıp gittiniz buralarda Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

:yikildim: MıZıKçıLaR HIh :yikildim:
Ara
piko
bı ben varım yaa Big GrinBig Grin
Ara
CReATuRE
neyse başka bir bahara kaldı arkadaşlar...Valla speedyin sözünü demeden edemicem Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Bunlardan cacık bilem olmaz Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
piko
ole demeyın belkı oynamayı bılmıyolardır Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
speedy_girl
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse başka bir bahara kaldı arkadaşlar...Valla speedyin sözünü demeden edemicem Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Bunlardan cacık bilem olmaz Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

icon10.gif OLmAz YaRı yOLdA KaLdIk Az!Z icon10.gif
Ara
CReATuRE
ne yapalım başka bi sefere benim ortim hazır...

Neyse Can'lar ben kaçıyorum uykum geldi yorgunum yatıp dinlemem lazım malum yarın body çalışmam var...

Allah'a emanet olun geceniz iyi eğlenceniz bol olsun...

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 379 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 05:33 AM