CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kişisel resimler bölümünün adı hemen değişsin bence:yikildim::yikildim:
Can askerin foto arşivi olsun ne dersiniz
Yine ben biliyorum bıktınız ama merak etmeyin uzun bir süre koymayacağım
|
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:can askerim : Daha fazla resim koyupta sizi sıkmamak için koymiicam. :yikildim::yikildim::yikildim:
03-03-2008, Saat: 01:09 AM <
hüseyinn kiloo all yaa çok zayıfsınnn alamıyosandaa bi doktora giit bişey yap ilaç versin iştah açıcı versin bişey yapsınn bide azcıkk güll eminimm yakışır sanaa olur muuu
Bu bölümde konu açma sınırı yok gördüğüm kadarıyla isteyen istediği kadar resim yayınlayabilir
Kurala aykırı durum söz konusu olduğunda mod uyarır .. Uyarı dinlenmiyorsa o zaman işlemler yapılır Neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım ? Bu arada allah sevdiğine bağışlasın seni
03-03-2008, Saat: 01:22 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hüseyinn kiloo all yaa çok zayıfsınnn alamıyosandaa bi doktora giit bişey yap ilaç versin iştah açıcı versin bişey yapsınn bide azcıkk güll eminimm yakışır sanaa olur muuu Arkadaşım kilo alma konusunda doktora gtttim hiçbirşey yapamadı yani kilo alamıyorum.
03-03-2008, Saat: 01:24 AM <
can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşım kilo alma konusunda doktora gtttim hiçbirşey yapamadı yani kilo alamıyorum. hımmm tühh yaa alsan çok iyi olurduuu hem vücut direncin zayıf olur hemde kıyafet zor bulursun çok fazla zayıfsınn Allaha dua ett şifa versinnn |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
biLiyoRuM BıkTıNIz AMa nApim yAaA...... | qarisma_ghost | 34 | 2,848 |
04-05-2022, Saat: 10:56 PM Son Yorum: wildfang |
|
Uzun bir aradan sonra...! | MorciveT | 41 | 2,960 |
04-05-2022, Saat: 02:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
yine ben | aKMeL | 18 | 1,552 |
04-03-2022, Saat: 02:26 PM Son Yorum: wildfang |