ßirisi Saçını Kötü Kesmiş diye Kuaförü mahkemeye vermiş hemde Kazanmış. sende Mahkemeye ver ßeLki Kazanırsın
Canı Sıkılanlar
|
Kişilik olarak hayatta kimseyi kırmak rencide etmek üzmek istemem ve bu zamana kadar karşıma yüzlerce insan çıkmasına rağmen...Ama bu bikaç gündür kendimi ne kadar zorlasamda tanıyamaz oldum bakalım bu işin sonu ne olcak...
rüzgargülü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oLsun saçLarını ütüLe, fön çek güzeL oLur Yine Konu bulabılsem ben atıcam ortaya da ıste bugun durgunlugum ustumde D rüzgargülü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßirisi Saçını Kötü Kesmiş diye Kuaförü mahkemeye vermiş hemde Kazanmış. sende Mahkemeye ver ßeLki Kazanırsın qökçe nil Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendim kestim:Skendimi versem garip olar :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
03-03-2008, Saat: 03:33 PM <
gülme yha beni gaza getirdiler okulda kes die
resil gibiyim şuanda qökçe nil Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülme yha beni gaza getirdiler okulda kes die Gaza gelmıssın yazık sana....Ben olsam kokten keserdım.... qökçe nil Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen erkeksin normal sana ama ben:S:S Tamam yaa saka yaptım..Benım lısede uyuırken arkadasım kesmıstı :S:S:S:S 2 5 sene uzattıgımsaclarımı haın uc dakkaya mahvetmıstı nasıl bı duygudur bılırım
03-03-2008, Saat: 03:44 PM <
aa yasık sana şu ana toplanmıo saçlarımm önümü bile göremiorummmm:S
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 142 Ziyaretçi