MeSuT Abime benden ufak bi jest Umarım bana kızmaz... miley16:
MoRci faN cLup GururLa SunAr.
MoRci faN cLup GururLa SunAr.
Evet Gördüğünüz gibi arkadaşlar Mesut abi'den klasik karizma poz...
Daha Lise yıllarında yakışıklılığı ve karizmasıyla ön plana çıkacağı belliymiş...
Morcivet'ten her zaman ki gibi mükemmel karizma bir poz daha...
Masum ve dikkat çekici bir poz daha...
Hayran kitlesini hemen hemen bu resmi ile mest etmiştir.Masum bakışlarıyla duygusuz.com forum üyelerinin özellikle bayanlarının kalbini feth etmiştir.
Mütevazılığını bir çok resimde gösterdiği gibi bu resimde de göstermiş bulunmaktadır.Ayrıca forumda yayınlanmayan birçok gizli Morcivet resimleri bulunmaktadır.
miley16:
miley16:
Bu resimin hikayesi çok ilginç.Kafasını kaza eseri kapıya çarpmış ve alnı şişmesin die buz torbası görevini gören buzluktan çıkmış peynir torbasını alnına koymuştur.
Keremcem'e benzemesiyle tanınan Morcivet namı adıyla MeSuT (abim) bu resimlerin her karesinde farklı pozlar vermiş olsa bile yine Keremcem ile olan benzerlikleri gözden kaçmamıştır.Aslında bu durumda kendisi şikayetçidir.Ama elden ne gelir insanlar çift yaratılmıştır sözünün bire bir karşılığıdır bu benzerlik.(Mesut abi en güzelini finale sakladım)
UYARI: Sayın Morcivet'e(Mesut abime) ulaşmak isteyen ve hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen üyelerin(özellikle bayann üyeler)bizzat bana(Menajeri _BaRbİe_) başvurmaları gerekmektedir. Morcivet'in elimde sitede henüz yayınlanmamış bir çok resmi bulunmaktadır. Özellikle imzalı resim almak isteyen üyelerimizin belirli msj sayısına sahip olmaları gerekmektedir.Duygusuz.com forum üyelerinin hemen hemen hepsinin gönlünde taht kuran MeSuT(abim) kısa zaman içinde gerekli açıklamaları yapacaktır veya bizzat bana bildirecektir ve ben sizlerle paylaşacağım. Morci hakkında ki tüm konular bu çatı altında toplanacaktır.Sayın Morcivet teşekkürlerini iletmemi bizzat benden rica etmiştir. Duygusuz.com üyelerine duyurulur. (son zamanlarda gördüğü ilgi ve alakadan dolayı bu konuyu açmayı boynumun borcu bildim)
...ThE EnD...
Hazırlayan ve sunan: _BaRbİe_
İletişim ve irtibat : _BaRbİe_
İletişim ve irtibat : _BaRbİe_