tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablac?m senin resmin g?zel herhalde banada yap banada yap..
olur can?m ney istersin TATLI CADI MI NURDAN MI ??
?v?nmek gibi olmas?n evet g?zel bu sene yetenek s?nav? ile afyona gitcem in?llh =D=D=D=D
perik?z?n?n dikkatine istedi?in ...(yaz?)
|
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablac?m senin resmin g?zel herhalde banada yap banada yap.. olur can?m ney istersin TATLI CADI MI NURDAN MI ?? ?v?nmek gibi olmas?n evet g?zel bu sene yetenek s?nav? ile afyona gitcem in?llh =D=D=D=D p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur can?m ney istersin TATLI CADI MI NURDAN MI ?? Azuhhahahha Afyona Gitcem Demezmi p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur can?m ney istersin TATLI CADI MI NURDAN MI ?? gel a?qom gel yan?ma gel tabe haz?r bak evde tuttuk gelmeden ?nce biz seni istemeye gelelim olur mu ? w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:a?k?m g?zel yapm???n da ben anlamad?m ne yaz?o orda hehehhe anlamad?n m? yuhh :yikildim: :yikildim: YUSUF PINAR YAZIO MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yine g?zel...yine g?zel saol pericimm senin kini g?rd?n m? sen ! di?erinde w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel a?qom gel yan?ma gel tabe haz?r bak evde tuttuk gelmeden ?nce biz seni istemeye gelelim olur mu ? bilmemm ki :yikildim: miley2: miley2:
10-05-2006, Saat: 10:51 PM <
Evet arkadaşım
Teşekür de ettim... Dur bi daha ediim... Teşekürlerrrrr... Ellerin dert görmesin pericim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Herkesin Dikkatine Mutlaka Bakın | deli yürek | 0 | 462 |
11-06-2009, Saat: 06:50 PM Son Yorum: deli yürek |
|
T?m arkada?lar?n dikkatine | ozgur_yasarim | 6 | 759 |
12-26-2006, Saat: 01:16 PM Son Yorum: ozgur_yasarim |