ma$aLLah
Anket Başlığı: EN ÇOK HANGİ TELEVİZYON DİZİSİNİ SEYREDERSİNİZ?? |
|||
SILA | 1 | 3.85% | |
ACI HAYAT | 2 | 7.69% | |
DOKTORLAR | 5 | 19.23% | |
ACEMİ CADI | 1 | 3.85% | |
İKİ YABANCI | 0 | 0% | |
GEMİLERDE TALİM VAR | 0 | 0% | |
ARKA SOKAKLAR | 1 | 3.85% | |
AVRUPA YAKASI | 6 | 23.08% | |
KADER | 0 | 0% | |
HEPSİ BİR | 0 | 0% | |
IHLAMURLAR ALTINDA | 3 | 11.54% | |
KURTLAR VADİSİ | 7 | 26.92% | |
Katılımcı sayısı: | 26 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
En çok Izlediğin Televizyon Dizisi??
|
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ma$aLLah Evet... InsaLLah BozuLmaz..Hıc ..demı..Pembeme oLan sevgım
03-13-2008, Saat: 03:06 PM <
In$aLLahi ma$aLLahi yok sevdikden sonra nie bozuLsnki sevgin ama sen dersen ben sipsevdiim birini buLunCa birini unuturum ozaman ba$ka ...
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:In$aLLahi ma$aLLahi yok sevdikden sonra nie bozuLsnki sevgin ama sen dersen ben sipsevdiim birini buLunCa birini unuturum ozaman ba$ka ... evet sıpsevdıyım..Kırmızıyı bulunca...Bırakır gıderım PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi ne guzeL i$te .. amapembemı bırakmam..Daha ..
03-13-2008, Saat: 03:17 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ikı gunde He SerSi he Dıyecek Duruma GEldık vay be... Nedense hep benim soyledigim seyler ön planda seninkilerin ustune hemen soguk su içiLio Neden? Cunku ben soyledigin biseyin ustune gitmiorm ama sen gidiyorsun PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nedense hep benim soyledigim seyler ön planda seninkilerin ustune hemen soguk su içiLio Neden? Cunku ben soyledigin biseyin ustune gitmiorm ama sen gidiyorsun Sen nıye böLe yapıyorsun kı sımdı...Ben san saka yapıyorum.. ama bı daha oLursa..Karısmam |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi