Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Piyango mu ??
evet F!rar! k!me ne çıkacağı ßeLL! oLmayanından !!!
€vL!L!K !!!
|
03-17-2008, Saat: 01:40 AM <
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Piyango mu ?? evet F!rar! k!me ne çıkacağı ßeLL! oLmayanından !!!
03-17-2008, Saat: 01:43 AM <
Canımsın , böylesi piyango olmasın hayatta .. Olacaksa gör tanı direk altılı ganyan oyna . Yani işini garantiye almak kadar güzel bişey yokdur .
Sevg ...
03-17-2008, Saat: 01:49 AM <
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canımsın , böylesi piyango olmasın hayatta .. Olacaksa gör tanı direk altılı ganyan oyna . Yani işini garantiye almak kadar güzel bişey yokdur . €vL!L!k açıLmamı$ ß!r kutu !!! kutu kapaLı iken her$ey güzeL , HO$ . !ç!ne hapsoLduktan sonra ßa$Lar her$ey ... taß!! cnm direk karar vermek zaten akıL !$! deiL ve mantık aLır yani yok ...
03-17-2008, Saat: 01:52 AM <
Ülkemizde biliyorsunki , evlilik sonrası boşanma o kadarda doğal görünmüyor . Dahası boşanan bir bayana bakış açısı belli . Yazık yazık yazık . O yüzden dikkat ve mantık şart .
Sevg ...
03-17-2008, Saat: 01:54 AM <
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ülkemizde biliyorsunki , evlilik sonrası boşanma o kadarda doğal görünmüyor . Dahası boşanan bir bayana bakış açısı belli . Yazık yazık yazık . O yüzden dikkat ve mantık şart . ß!LmukaßeLe ... sonuçta evLiLik evciLik deÄžiL
03-17-2008, Saat: 01:57 AM <
Güzel oldu bu söz , uydu valla ...
Evlilik evcilik değil ................
03-17-2008, Saat: 01:59 AM <
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Güzel oldu bu söz , uydu valla ... :yikildim::yikildim: evet !y! uydu :yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|