:yikildim::yikildim::yikildim:
Artık sıkıldım buradan
|
oLm deLımısın Kafamı BuLuyon..SıkıLdıysan DELıkanLı gıbı UsuLca Ses cıkarmadan Ceker Gıdersın ne bu Sıkıldım burdan gıdıyorum..
Gıdıyorsan guLe guLe.. Sahsen Hayatımda Bırı Gıderken sevındıgımı Hıc BıLmem Ama AHrbı Harbı Sevındım..Ister Gucen ,Ister DarıL Isterse Bısye De..Ama sevındım... Benı BanLıcakLarmı banLasınLar... Saygı Duyarım... ama Artık Senden de Senın GıbıLerındende SıkıLdım....) Under stund me..
03-27-2008, Saat: 06:30 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oLm deLımısın Kafamı BuLuyon..SıkıLdıysan DELıkanLı gıbı UsuLca Ses cıkarmadan Ceker Gıdersın ne bu Sıkıldım burdan gıdıyorum..doğru söze ne acep
beyler yorum yaparken insanın en önemli özelligi olan düşünmeyi kullanın bu site babanızın malı degil isteyen durur isteyen gider sonradan siteye üye olanlar bilmeden konusmayın bu siteyi birakan bir cok uye oldu eski uyeler bilir hepside birakirken bu sekilde yazi yazarak veda etmislerdir bu uye bole yaptı diye neden bu kadar antipatik davrandınız anlamadım not eski uyelerin de bunu bilip desteklemesini hic yakıstıramadım bu adama bu gareziniz niye lutfen iste duygusuz bundan kaybediyor onceden duygusuz bolemiydi biri siteyi ben bırakıyorum dediginde herkez neden lutfen bırakma derdi simdi neden bazıları sitedeki uyelerin gitmesi icin zil takıp oynacak onlar kendisini biliyorlar.... yorumum bu kadar daha uzun ve detaylı olurdu ama vaktim yok.!!! herkez bi kendine ceki düzen versin!!! duygusuz cok uye kaybetti daha fazzzzla kaybetmemeli duygusuz gibi guzel bir sitenin bence hakkı yok herkes ister duygusuzda durur ister gider!!
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Artık Elveda. | *Asİ-yÜrEk* | 4 | 586 |
10-27-2008, Saat: 05:47 AM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi