The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßeni ßaqLAmaZ
PAramı wer seri katiL bi arkLa tanı$tım Burda Haßerin oLsn :d
bikere parayı vermem için senin dünyayla ilişkini kesmen lazım
Canı Sıkılanlar
|
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßeni ßaqLAmaZ bikere parayı vermem için senin dünyayla ilişkini kesmen lazım
MeııLLEt bana eyvallah hepınıze sevıyorum kendınıze luks davranınn :
03-28-2008, Saat: 06:34 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bikere parayı vermem için senin dünyayla ilişkini kesmen lazım bnm dünyayLa hic iLi$kim oLmadıki
03-28-2008, Saat: 06:35 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MeııLLEt bana eyvallah hepınıze sevıyorum kendınıze luks davranınn : Çüsss
03-28-2008, Saat: 06:35 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MeııLLEt bana eyvallah hepınıze sevıyorum kendınıze luks davranınn :tmm grş kendımıze luks davranırız The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çüsss Sana ayrıca sevgıLErımı sunuyorum jokercım : The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnm dünyayLa hic iLi$kim oLmadıki o zaman parayı hiç unut sen Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MeııLLEt bana eyvallah hepınıze sevıyorum kendınıze luks davranınn : ooo snde mi brutus daha karpuz kesecedik
03-28-2008, Saat: 06:38 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman parayı hiç unut sen Tamam Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sana ayrıca sevgıLErımı sunuyorum jokercım : Eyw. Sersericim Bende Sana |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|