:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßeni ßaqLAmaZ Big Grin
PAramı wer Big Grin seri katiL bi arkLa tanı$tım Burda Haßerin oLsn Big Grin:dBig Grin

bikere parayı vermem için senin dünyayla ilişkini kesmen lazım Big Grin Big Grin
Ara
MeııLLEt bana eyvallah hepınıze sevıyorum kendınıze luks davranınn Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:Big GrinBig Grin
Ara
EWT DOGRU SOYLUYO joker
Ara
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bikere parayı vermem için senin dünyayla ilişkini kesmen lazım Big Grin Big Grin

bnm dünyayLa hic iLi$kim oLmadıki Big GrinBig Grin
Ara
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MeııLLEt bana eyvallah hepınıze sevıyorum kendınıze luks davranınn Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:Big GrinBig Grin

Çüsss Big GrinBig Grin
Ara
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MeııLLEt bana eyvallah hepınıze sevıyorum kendınıze luks davranınn Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:Big GrinBig Grin
tmm grş kendımıze luks davranırız Big Grin
Ara
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çüsss Big GrinBig Grin

Sana ayrıca sevgıLErımı sunuyorum jokercım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
Ara
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnm dünyayLa hic iLi$kim oLmadıki Big GrinBig Grin

o zaman parayı hiç unut sen Big Grin
Ara

ooo snde mi brutus daha karpuz kesecedik Big Grin
Ara
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman parayı hiç unut sen Big Grin

Tamam Big GrinBig Grin

Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sana ayrıca sevgıLErımı sunuyorum jokercım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:

Big GrinBig GrinBig Grin
Eyw. Sersericim Big Grin
Bende Sana Big GrinBig Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 13 Ziyaretçi