Özur DıLerım..Bugun Cok kırdım senı.. Eger TeLefonu mesguLe vermeseydın..Konusmak Isteseydın..Msj Atmayacaktım dırek Konusacaktım..Ama Benı Affet...
Cep tel. gelen en son msj ..?
|
MıLLetın Kuzenı .. Gezemey Goturuyo..Bızımkıde..Cebımızdekı Son Paraya Göz Dıkıyo :d
Sans Yokı abı bızde
Ahahaha millet olduk ii mi Adamı öldür gesmeye götürmes bea kıs meselesi var kısla konuscam ondan çaaırıo yoksa bakkala bile götürmes nerde bende o şans
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahahaha millet olduk ii mi Adamı öldür gesmeye götürmes bea kıs meselesi var kısla konuscam ondan çaaırıo yoksa bakkala bile götürmes nerde bende o şans Brenım Kuzende Santajcı Gecen Gun CAlıstıgı Hasstanede Bı Kız vardı...TeLefonunu Istedım... Onu yapmak Icın ılımı ımıgımı kuruttu metelıksız bıraktı
Aynenn ben yaaa ii yapıoo senin kusen yine ii ya benmkiler yaka silkio benden miley16:
,KzuenLere Santaja son verıLmesını Istıyoruz :d
Haın KuzenLer...:
Ahahaha hiç annamam Düşmesinler peşime yanımda gördükleri kısa asılıolar ben napim hayat kavgası
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Tlfnunuza Gelen En Son Msj?????? | deli-kı@z | 3 | 622 |
03-16-2009, Saat: 11:21 PM Son Yorum: sıla |
|
duygusal şarkı dnlediinde ilk aklna gelen kişi ve olay?? | _AL0n3_ | 10 | 1,177 |
10-05-2008, Saat: 06:14 AM Son Yorum: σfflαчи |
|
İStediğimiz bir üyeye içimizden gelen duygularımızı dökelim | *Asİ-yÜrEk* | 0 | 469 |
03-01-2008, Saat: 02:49 AM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
Hayatta başına gelen en güzel şey nedir.....?? | rocker_nergiz | 48 | 2,533 |
12-22-2007, Saat: 04:07 PM Son Yorum: MaNeSiA |
|
Şimdi Zil Çalsa Gelen Kim Olsun İsterdiniz?? | Melek06 | 9 | 821 |
05-25-2007, Saat: 12:19 AM Son Yorum: Melek06 |
Konuyu Okuyanlar: 27 Ziyaretçi