Ileti Lerine Bakin Ve Lütfen öyle Yorum Yapin Arkadaslar Lütfen Ricaa Ediyorum :d
Anket Başlığı: pembe ile serseri arasında ne yaşanıyor? |
|||
evet kesinlikle aşıklar | 0 | 0% | |
birbirlerine aşık olmak üzereler | 0 | 0% | |
birbirlerini tanıma aşamasındalar... | 1 | 100.00% | |
Katılımcı sayısı: | 1 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Pembe İle serseri127 arasında ne var?? hobaaaa..
|
03-29-2008, Saat: 11:24 PM <
hayal-et Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eyw. hayal-et'cim €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yorum mu istiyorsun ..yok cnm nie öyle diyosun tsk yorumun ıcn
ufakLık..Benden BöyLe ıntıkam mı ALıcagını Sanıyosun..
Ama SöLım..PembeyLe aramda Hıc Bır sey Yok.. Eger oLsaydı.Bunu acıkLayacak Kadar Cesaretım var emın oL.. Evet PembeyLe konusmaLarımız Bunu gösterıyo..ama Yok.. Aramızda Bırsey.. Bu arada..Bu Tarz.SeyLerden acaıp sekıLde SıkıLdım.. Kac aydır..Hep böLe bırsey g8undeme geLmesınden SıkıLdım.. Bı cok kısı bıLıyo sne yenısın ama bı cogu burdakıLerın Benım burdakı daha Öncekı gecmısımı bıLıyor.. Bu arada .Pembe..SevıLmeyı hakeden en OnemLı kısıLerden Bırı ama..Ben tarafından degıL.. Bu arada OyunLarına Benı ALet etme..
03-29-2008, Saat: 11:45 PM <
Selin'e kızmayın ....
Abisini ablasını sevmiş , böyle bir konu açmış . İçinden masumca . Belki olabilir , belki olamaz , onu elbette taraflar belirler ama Selin'ede yargıda bulunmayınız . Sevg ... Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selin'e kızmayın ....evet ya cok yüklendıler bana The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßnce qerekSiz Bi k0nu.katılıyorum sana sadece bırbırlerıne ıclerını dokmusler o kadar: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi