afrika kabile reisleri
|
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eyvallah... TUT? HAYRAN KALDIM BU YORUMUNA......miley25: miley25: miley25: miley25: miley25: YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TUTİ HAYRAN KALDIM BU YORUMUNA......miley25: miley25: miley25: miley25: miley25: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: Muahauhauahaaaa :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Heheee yav kardeşim ben dedim bu yoruma Yargıç kesin bişey der diye...miley32: Hehee ben malımı tanımam mı?...:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: Muahauhauahaaaa :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: DEMEDEN DURAMADIM KARDE??M:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ANCAK BU MALIM KISMI NE OLUYO BUDA BANA SATA?MAK ???N M? YAZILDI HE ?LLA BEN?MLE DALA?ACAKSIZ D?M? :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ANCAK BU MALIM KISMI NE OLUYO BUDA BANA SATA?MAK ???N M? YAZILDI HE Hehee sen de olmasan zaman nas?l ge?ecekti ki yav karde?im...?:yikildim: :yikildim: :yikildim: Sen bana, ben sana tak?l?p gidiyoz i?te g?l gibi... tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehee sen de olmasan zaman nas?l ge?ecekti ki yav karde?im...?:yikildim: :yikildim: :yikildim: tuti bu senin bitti?in g?nd?r zaman ge?irmek i?in kullan?yorsun beni he:yikildim: ne g?l? ne dikeni bittin art?k sen tuti zaman ge?iriyorsun he<:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ohoo...
Bak hemen olay? nerelere ?ekmi?...:yikildim::yikildim::yikildim: Benim iyi niyetimi suistimale girer bu...:yikildim::yikildim::yikildim: (Ulaa bizde yanl?? kelime kullanm???z bee...:yikildim::yikildim::yikildim (Koz verdik Yarg???n eline...Ama sana koz vermem... Bana yarg?s?z infaz yapman? hakl? ??karmaz...) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi