Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm sen geçersen 2.gün kaparız şirketi
yayaya sen öle san ben olmassam batarsınıs sis miley16:
Canı Sıkılanlar
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm sen geçersen 2.gün kaparız şirketi yayaya sen öle san ben olmassam batarsınıs sis miley16: TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende gitmemeyi planlıodum ama zorluolar Gidiimde bare gönülleri olsun Yok Benıde Cok cagırdıLArda Gıtmıcem... Zaten KaLa kLa bı HAl oLdum Aynı HocaLar benı Her Sene gormekten bıktıLar... Gıtmıyımde barı KArızxmayı Kurtarım Sen nerdensın tuuba.. YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok sersiye sözüm var yardımcısı olursun sende Hyr O benim yardımcım olsun TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yayaya sen öle san ben olmassam batarsınıs sis miley16: tabi ne demezsin sen önce çalıştığı şirketi kurtar senin yüzünden taban yaptılar Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok Benıde Cok cagırdıLArda Gıtmıcem... Zaten KaLa kLa bı HAl oLdum Aynı HocaLar benı Her Sene gormekten bıktıLar... Gıtmıyımde barı KArızxmayı Kurtarım Uzay Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi ne demezsin sen önce çalıştığı şirketi kurtar senin yüzünden taban yaptılar Hicde bilem :kizgin: TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Uzay Bende Venusten Cok cıddıyım hangı sehırdensınkıne...: ): Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende Venusten Bende ciddiyim BurSa TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hyr O benim yardımcım olsun Iıı olmaz Sonra Sersi komplo teorileri üretir şirket içi karışıklığı engellemenin en iyi yolu onu başa geçirmek sen yardımcı olSende aşırı derecede bi yardımcı potansiyeli var |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|