:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
TuuBaa
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bıLıyorum ısıkLArı geceınce ıLk kavsaktan soLa donuyorsun...Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Yah öle Big Grin
Ara
TuuBaa
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sıradan Muhasebecı DegıL muhasebe Elemanı (sıradan ama )Big GrinBig GrinBig Grin

amamamamaaaa Sad
Ara
EndLess
Papucumun muhasebe elemanı sneı Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
YARGIÇ
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tongue Big Grin ........

Yöneticin açsa senin kemikler sayılır artıkBig GrinBig GrinTongueTongue
Ara
TuuBaa
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yöneticin açsa senin kemikler sayılır artıkBig GrinBig GrinTongueTongue

İstemiyorum isteh Big Grin Çalısmıcam sisinle Big Grin Mumla arıcanıs beni ama ne fayda Tongue Big Grin
Ara
EndLess
Ben doymadan sız yemek yıemenız söLım he Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
TuuBaa
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Papucumun muhasebe elemanı sneı Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Biqün 'sıradan ama gururlu bi muhasebe elemanı vardı' die karsına cıkıcam Big Grin Hemde mali müsavir olarakdan Tongue Big Grin
Ara
YARGIÇ
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İstemiyorum isteh Big Grin Çalısmıcam sisinle Big Grin Mumla arıcanıs beni ama ne fayda Tongue Big Grin

Ortaçağ muhasebecisiBig Grinarama tekniklerinde bile tarihte kalmışBig GrinBig GrinIıı bize yardımcı olamaz zatenTongueBig Grin
Ara
TuuBaa
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ortaçağ muhasebecisiBig Grinarama tekniklerinde bile tarihte kalmışBig GrinBig GrinIıı bize yardımcı olamaz zatenTongueBig Grin

Bababababaaaa Big Grin
Ara
EndLess
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Biqün 'sıradan ama gururlu bi muhasebe elemanı vardı' die karsına cıkıcam Big Grin Hemde mali müsavir olarakdan Tongue Big Grin

Bende Cumhur BAsKanı oLucam O zaman ..Senı Surujm surum surundurucem Papucumun MaLı Musavırı Senı Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:yikildim:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 569 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:48 AM