TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mod bi abiyi napcan qi ya herseye karısır o![]()
neye karışmışım ben bee
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mod bi abiyi napcan qi ya herseye karısır o neye karışmışım ben bee MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıyamaz o bana çok seviyo beni ei ei ![]() canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neye karışmışım ben bee Üstüne nie alınıon qi ben genelleme yapdım ![]() ![]()
Ohhh Yargıc Agaya Bak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şirinceye gidelim mi beyaz bereli çocuğu görelim tmm bi soruya cevap ver o zaman bana yalan söyledin mi sen hiç ?? canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neye karışmışım ben beebeyaz bereli çocuğa bilem karışmadı:yikildim: TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Üstüne nie alınıon qi ben genelleme yapdım o kadar genelleme sende isim söle buböle yapmıştı de ![]() canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm bi soruya cevap ver o zaman bana yalan söyledin mi sen hiç ??ne konuda olduğuna bağlı ama asla sölemm canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm bi soruya cevap ver o zaman bana yalan söyledin mi sen hiç ?? Bak isteh sorguya cekio seni ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|