TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mod bi abiyi napcan qi ya herseye karısır o
neye karışmışım ben bee
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mod bi abiyi napcan qi ya herseye karısır o neye karışmışım ben bee MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıyamaz o bana çok seviyo beni ei ei .......... canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neye karışmışım ben bee Üstüne nie alınıon qi ben genelleme yapdım
Ohhh Yargıc Agaya Bak bıze Der ..kızLarLa muhabbetı Kısa kes dıye Kendını Muhabebtı gordu bızı unututu
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şirinceye gidelim mi beyaz bereli çocuğu görelim tmm bi soruya cevap ver o zaman bana yalan söyledin mi sen hiç ?? canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neye karışmışım ben beebeyaz bereli çocuğa bilem karışmadı:yikildim: TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Üstüne nie alınıon qi ben genelleme yapdım o kadar genelleme sende isim söle buböle yapmıştı de canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm bi soruya cevap ver o zaman bana yalan söyledin mi sen hiç ??ne konuda olduğuna bağlı ama asla sölemm canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm bi soruya cevap ver o zaman bana yalan söyledin mi sen hiç ?? Bak isteh sorguya cekio seni |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|