canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o kadar genelleme sende isim söle buböle yapmıştı de
Bi dahakine öle derim Okii
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o kadar genelleme sende isim söle buböle yapmıştı de Bi dahakine öle derim Okii ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak isteh sorguya cekio seniaramısdaki aşkı bilmediğin içinöle sanıosun ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne oluo burda bakım Abileri tartısıos ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abileri tartısıos ne abisi bu abiler ![]() MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aramısdaki aşkı bilmediğin içinöle sanıosun birgün asklar biter ![]() ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birgün asklar biter baki olan sevgimidir peki ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne abisi bu abiler Genelleme yapioduk da canat üstüne alındı ![]() ![]()
sen geçen msnde bana ne demiştin seninle ilgili ?? onu diyorum ben asya
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ohhh Yargıc Agaya Bak Benim sana hangi konuda ne dediğimi biliyosun ![]() Bana gelince ben altı ayda bir böyle yaparım onuda biliyosun ![]() Seni unutmaya gelince 5 dk da bir gözüme batacak bi hareket yaparsan seni nasıl unutabilirim ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|