canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o kadar genelleme sende isim söle buböle yapmıştı de
Bi dahakine öle derim Okii
Canı Sıkılanlar
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o kadar genelleme sende isim söle buböle yapmıştı de Bi dahakine öle derim Okii TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak isteh sorguya cekio seniaramısdaki aşkı bilmediğin içinöle sanıosun Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne oluo burda bakım Abileri tartısıos TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abileri tartısıos ne abisi bu abiler MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aramısdaki aşkı bilmediğin içinöle sanıosun birgün asklar biter TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birgün asklar biter baki olan sevgimidir peki Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne abisi bu abiler Genelleme yapioduk da canat üstüne alındı
sen geçen msnde bana ne demiştin seninle ilgili ?? onu diyorum ben asya
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ohhh Yargıc Agaya Bak bıze Der ..kızLarLa muhabbetı Kısa kes dıye Kendını Muhabebtı gordu bızı unututu Benim sana hangi konuda ne dediğimi biliyosun Bana gelince ben altı ayda bir böyle yaparım onuda biliyosun Seni unutmaya gelince 5 dk da bir gözüme batacak bi hareket yaparsan seni nasıl unutabilirim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|