YılMaz Abı nerde :S:S:S:S:S:S Saka yaptım cıddıye mı aLdı acaba :S:S:S:S:S vaLla abı saka yaptım :S:S:S
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Genelleme yapioduk da canat üstüne alındı canat bugün insanlığını kaybetmiş normaldir
Abiler her zaman iyidir merak etmeyin sizlerin hiç üzülmesini istemezler
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O da bitio sevgi mevgi kalmıo Gercek olanlar haric tabe sende herşeyi bitirdin bakıyorum canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen geçen msnde bana ne demiştin seninle ilgili ?? onu diyorum ben asyao yalan değildi sadece şakaydı:yikildim: Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canat bugün insanlığını kaybetmiş normaldir Yasıq .... YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim sana hangi konuda ne dediğimi biliyosun Kufru ıftıra atma sımdı....2 saattırm dedıgın keLımeLerden hıc bırını ve hareketLerın hıc bırını yapmadım uslandım artık D: Fugit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abiler her zaman iyidir merak etmeyin sizlerin hiç üzülmesini istemezler bu durum abiden abiye değişir Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende herşeyi bitirdin bakıyorum Kendisi bitio ben bitirmiom Gercekler bunlar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 451 Ziyaretçi