TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zorla........
bana hçbir kuvet zorla bişey yaptıramaz
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zorla bana hçbir kuvet zorla bişey yaptıramaz ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kötü insanlar evet hatta parolamız yaşasın kötülük nihahhahha ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana hçbir kuvet zorla bişey yaptıramaz Kehhss ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet hatta parolamız yaşasın kötülük nihahhahha Selena sisin hakkınısdan gelir ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kehhss neyse hadi ağlama ii tarafıma denk geldin acıdım sana söylede kurtul hadi ![]() ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse hadi ağlama ii tarafıma denk geldin acıdım sana söylede kurtul hadi Gerceq mi ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama sisin iilinise bişedi Ortaçağ muhasebecisinin iyi kalpliliği tutmuş pcyle birlikte kendinedemi reset attın ![]() ![]() ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selena sisin hakkınısdan gelir buyursun gelsin gelirkende tatlı getirsin muhabet için ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gerceq mi bence şansını fazla zorlamadan söyle heran kara değişebilir ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|