TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zorla ........
bana hçbir kuvet zorla bişey yaptıramaz
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zorla ........ bana hçbir kuvet zorla bişey yaptıramaz TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kötü insanlar Hades ve ortakları gibin evet hatta parolamız yaşasın kötülük nihahhahha Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana hçbir kuvet zorla bişey yaptıramaz Kehhss .......... Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet hatta parolamız yaşasın kötülük nihahhahha Selena sisin hakkınısdan gelir TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kehhss .......... neyse hadi ağlama ii tarafıma denk geldin acıdım sana söylede kurtul hadi Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse hadi ağlama ii tarafıma denk geldin acıdım sana söylede kurtul hadi Gerceq mi TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama sisin iilinise bişedi Ortaçağ muhasebecisinin iyi kalpliliği tutmuş pcyle birlikte kendinedemi reset attın TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selena sisin hakkınısdan gelir buyursun gelsin gelirkende tatlı getirsin muhabet için TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gerceq mi bence şansını fazla zorlamadan söyle heran kara değişebilir |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|