:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
EndLess
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok benimle diyaloğu gözealabiliyosan sonuçlarına katlanmak zorundasınBig GrinBig GrinBuna kalkışmak her babayiğidin harcı değilBig GrinAslının sonuna kadar yanındayımBig GrinBig GrinTongue

Ohhh bıde erkek oLcan Bıde Abı oLcan Kardesının yanında oLcagına Satıyon Kardesını Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
TuuBaa
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bugün aldığım kötü haberBig GrinBig GrinBig Grin

ii bi haber istermisin? Big Grin
Ara
YARGIÇ
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sanırım Bu ASLı kım BıLıyomusun..Hanı Bı kız vardı konustugunuz forumda AsLı NıckLı o benım sevgıLım ...SmileSmileSmileSmileSmile

Nurı aLcoLukta sakaydı...SmileSmileSmile

SmileSmileSmileSmileSmile
Ara
YARGIÇ
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ohhh bıde erkek oLcan Bıde Abı oLcan Kardesının yanında oLcagına Satıyon Kardesını Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

SatmıyomBig GrinZaten seni alan olmazBig GrinBen senin yanında olurumda haklı olsaydınBig GrinBig Grin
Ara
YARGIÇ
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii bi haber istermisin? Big Grin

Sende öyle bi haber varmıBig GrinBig Grin
Ara
EndLess
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SatmıyomBig GrinZaten seni alan olmazBig GrinBen senin yanında olurumda haklı olsaydınBig GrinBig Grin

Abı ASlı surunduruyo benı Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin Benım yanımda oL Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
YARGIÇ
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abı ASlı surunduruyo benı Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin Benım yanımda oL Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Kendi başını yeBig GrinBig GrinBig Grin

Çabala biraz bakimBig Grin
Ara
EndLess
Neyse..Abı Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin Mayıs..YakLasıyoır...Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin Tam Bı sene oLcak Big GrinBig GrinBig Grin Iyıkı Dogucam Mayısta bıd eBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sanırım Bu ASLı kım BıLıyomusun..Hanı Bı kız vardı konustugunuz forumda AsLı NıckLı o benım sevgıLım ...SmileSmileSmileSmileSmile

Nurı aLcoLukta sakaydı...SmileSmileSmile

kimin konuştuğu senin konuştuğun sanırım ben tanımıyorum Smile
Ara
YARGIÇ
Neyse ben altı aylık eğlence süremi doldurdum altı ay sonra görüşmek dileğiyleSmile
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 466 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:39 PM