TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ortada bi gercek varsa o da benim sölediimdir iste o kaddar
az önceki lafını unuttun sanırım ne dersem öle deildir demiştin
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ortada bi gercek varsa o da benim sölediimdir iste o kaddar az önceki lafını unuttun sanırım ne dersem öle deildir demiştin Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:az önceki lafını unuttun sanırım ne dersem öle deildir demiştin Ne zaman?
04-02-2008, Saat: 02:37 PM <
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kacalım Burdan KacaLım qüseLim ßen seni kacıRiqim pempe panjuRlu bi evimis oLur oRda yasar qebeririz oLar mı TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne zaman? sen daha ii biliorsun ne zaman olduğunu Allah'ın sopası yokki vursun gördüğün gibi haklılığım ortaya çıktı
Yargıc Tehdıt Etmeseydı hepınıze Gazoz Verırdım de..Yargıc T4ehdıt Edıyor....:
Yargıc TatıLe cıkınca Goruscez sızınLe €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KacaLım qüseLim oLar oLar Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen daha ii biliorsun ne zaman olduğunu Allah'ın sopası yokki vursun gördüğün gibi haklılığım ortaya çıktı Sen hic bi zaman haklı deilsin
04-02-2008, Saat: 02:39 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yargıc Tehdıt Etmeseydı hepınıze Gazoz Verırdım de..Yargıc T4ehdıt Edıyor....: Yarqıcı cok sefioRmm . Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yargıc Tehdıt Etmeseydı hepınıze Gazoz Verırdım de..Yargıc T4ehdıt Edıyor....: Ne konuda? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|