Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya cnm ben bıraktımda o beni bırakmıor
Sen ßıRaksan oda bıRakıR meRak etme
Canı Sıkılanlar
|
04-02-2008, Saat: 02:24 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya cnm ben bıraktımda o beni bırakmıor Sen ßıRaksan oda bıRakıR meRak etme €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen ßıRaksan oda bıRakıR meRak etme Sefdim seni TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Susstt yalancıinkar etme gerçekleri söyle bak sanıorlarki ben uğraşıorum seninle €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen ßıRaksan oda bıRakıR meRak etme ben bıraktım ama o bırakmıor ne yapabilirimki TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sefdim seni bende severim benide desteklerse Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inkar etme gerçekleri söyle bak sanıorlarki ben uğraşıorum seninle Gercek bu TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gercek bu evet işte duydunuz gerçek bu dedi yani o benle uğraşıor
04-02-2008, Saat: 02:27 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende severim benide desteklerse Senin sewqine ihtiyacım yok benm Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet işte duydunuz gerçek bu dedi yani o benle uğraşıor Ona demediimi sende biliosun €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Senin sewqine ihtiyacım yok benm olsaydı zaten beni desteklerdin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|