:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ortada bi gercek varsa o da benim sölediimdir iste o kaddar Big Grin

az önceki lafını unuttun sanırım ne dersem öle deildir demiştin Big Grin Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:az önceki lafını unuttun sanırım ne dersem öle deildir demiştin Big Grin Big Grin

Ne zaman? Big Grin
Ara
€kim Rüzqarı@
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kacalım Burdan Tongue Big Grin

KacaLım qüseLim Cool

ßen seni kacıRiqim pempe panjuRlu bi evimis oLur oRda yasar qebeririz oLar mı Cool TongueBig Grin

Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne zaman? Big Grin

sen daha ii biliorsun ne zaman olduğunu Allah'ın sopası yokki vursun gördüğün gibi haklılığım ortaya çıktı Big Grin Big Grin
Ara
EndLess
Yargıc Tehdıt Etmeseydı hepınıze Gazoz Verırdım de..Yargıc T4ehdıt Edıyor....Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:

Yargıc TatıLe cıkınca Goruscez sızınLeBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
TuuBaa
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KacaLım qüseLim Cool

ßen seni kacıRiqim pempe panjuRlu bi evimis oLur oRda yasar qebeririz oLar mı Cool TongueBig Grin

oLar oLar Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen daha ii biliorsun ne zaman olduğunu Allah'ın sopası yokki vursun gördüğün gibi haklılığım ortaya çıktı Big Grin Big Grin

Sen hic bi zaman haklı deilsin Big Grin
Ara
€kim Rüzqarı@
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yargıc Tehdıt Etmeseydı hepınıze Gazoz Verırdım de..Yargıc T4ehdıt Edıyor....Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:

Yarqıcı cok sefioRmm . Tongue Big GrinBig Grin
Ara
TuuBaa
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yargıc Tehdıt Etmeseydı hepınıze Gazoz Verırdım de..Yargıc T4ehdıt Edıyor....Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:

Ne konuda? Tongue Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen hic bi zaman haklı deilsin Big Grin

neden çünkü sende benim haklı olduğumu biliorsun ama normal tabi bu basit bir savunma mekanizması Big Grin Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 461 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:23 PM